Klinik för skönhetsingrepp

december 7, 2021 Av coverupeverything

Kanske finns det någon skönhetsbehandling du har tänkt på ett tag som du vill utföra, men inte kommit längre än så. Oavsett om det är en ansiktsbehandling eller ett störa ingrepp tycker vi det är viktigt att gå till en etablerad och utbildad klinik. Vi kan varmt rekommendera Klinik Estetik i Stockholm som står för medicinsk expertis och ett helhjärtat engagemang i varje kund. Här kan du få hjälp med allt från bröstlyft till enklare ansiktsbehandlingar. Här är några av de behandlingar du kan boka in dig på hos kliniken:

  • Botox Stockholm – Om du inte redan visste det har botox använts som läkemedel i många decennier vid bland annat neurologiska sjukdomar och för behandling av lokala kramp- och/eller muskelspänningar. Det beror på att botox är ett muskelavslappnande ämne, vilket är perfekt för tidigare nämnda ändamål. Men botox används kanske främst idag för att behandla rynkor i ansiktet och det är världens mest använda metod för just det.
  • Permanent hårborttagning Stockholm – Kanske är du en av de personer som besväras av hårväxt på kroppen, men det går faktiskt att göra något åt! Det finns idag flera olika metoder för just hårborttagning och dessa är : diodlaser, IPL och ditaermi-epilering. Det här är de allra senaste, snabbaste och mest effektiva metoderna som finns idag. Och i förhållande till andra metoder är de relativt smärtfria, men det är en högst individuell bedömning. Med en kostnadsfri konsultation kan personalen på kliniken välja ut den optimala metoden för just dig.
  • LPG Stockholm – LPG är en behandling som utan smärta eller kirurgiska ingrepp tar bort celluliter och andra fettdepåer som vissa kan uppleva som besvärande. Metoden stramar upp slapp hud och ser till att kroppens och hudens egna naturliga funktioner upprätthålls. Med LPG ökar cirkulationen genom att blodkärl öppnas upp och underhudsfettet dräneras på slaggprodukter som försvinner ut ur kroppen.